WERKWIJZE

Onze werkwijze is gericht om een sparring partner te zijn met persoonlijke aandacht en passie. Daarnaast stellen wij een heldere analyse op van de organisatiestructuur, visie/missie en cultuur binnen de organisatie. Vervolgens wordt het profiel opgesteld van de geschikte kandidaat voor het invullen van de propositie. Met behulp van onze innovatieve search instrumenten én onze marktkennis zijn wij in staat een gedegen selectie te maken uit ons uitgebreide bestand. Binnen een afzienbare periode leveren wij een shortlist van gekwalificeerde professionals en topmanagers aan onze opdrachtgever.

 

Met potentiële kandidaten zal een uitgebreid gesprek plaats vinden. Hierin zullen wij zowel de professionele als ook persoonlijke aspecten tegen het licht houden, gebaseerd op het gewenste profiel. Aanvullend worden assessments afgenomen door onze gecertificeerde partner:FleetCoaching

 

Tijdens de selectie van de kandidaten bij onze opdrachtgever onderhouden wij nauw contact met de kandidaten en opdrachtgever om de selectie procedure efficiënt te laten verlopen.

 

De opdrachtgever én de kandidaat zijn onze belangrijkste asset!

DISCRETIE

Fornell Executive Search gaat uiterst discreet om met uw persoonlijke gegevens.

 

Wij passen de Wet Bescherming Persoonsgegevens toe op al onze handelingen:
– Zonder toestemming van onze opdrachtgevers of kandidaten verstrekken wij geen informatie aan derden.

 

Daarnaast kunt u ook de volgende gedragscode van ons verwachten:

  • Opdrachtgevers bezoeken wij op locatie en met kandidaten spreken wij af waar het hen het best uitkomt.
  • Kandidaten die geplaatst zijn bij een opdrachtgever worden niet binnen één jaar door ons benaderd.
  • Opdrachten worden aangenomen als wij verwachten deze succesvol te kunnen invullen.

KANDIDATEN

Ons uitgebreid (internationaal) netwerk bestaat uit ervaren hoog gekwalificeerde managers en professionals op hoger kader posities. Als integere sparring partner streven wij naar een langdurige samenwerking waarin u een persoonlijke begeleiding van ons kunt verwachten.

 

Wilt u als ervaren en hoog gekwalificeerde professional ook tot ons uitgebreide (internationaal) netwerk toetreden of heeft u de ambitie en kwaliteiten om een enerverende topfunctie te bekleden?

 

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en/of upload uw CV.

ZOEKT U EEN NIEUWE UITDAGING?